Anja Keca

Hello everyone! 🤗

I am Anja!

First of all, thank you for being here! Since I would like to work with you and help your grow your social media accounts and agency, I would like to introduce myself!

…..

My story

how it all started

Rad od kuće mi je omogućio da dosta putujem poslednjih pet godina, na čemu sam veoma zahvalna. Tokom tih putovanja uspostavila sam prelepa nova poznanstva, i upoznavajući druge ljude širom sveta, upoznala sam i sebe. Sport, zdrava ishrana, dizajn, i muzika su nešto što me čini srećnom i ispunjenom. Klavir je moj hobi koji trenutno pohadjam, i moje mirno mesto koje mi pomaže da se fokusiram na jednu stvar, i totalno razbistrim glavu. Veoma je važno da imate neki hobi, kako bi neki rekli čak i izduvni ventil, mesto gde se radujete da odete, deo dana koji jedva čekate, koji vas smiruje, balansira, i opušta.

Pored svih ovih edukacija, našla sam vremena da završim i edukaciju za dizajn enterijera, i pored moje želje da govorim pred ljudima i pomažem ljudima, takodje želim da i od prostorija stvaram domove. Korak po korak, kada verujete u sebe, sve dodje na svoje mesto, i krene da se ostvaruje. Zato i kažu da bi trebalo da pazimo šta želimo, jer može da nam se i ostvari. 😊

 

On my podcast channel you can hear inspirational stories from other people who are business owners and how they scaled their business from 0 to 100, how long it took them, and how much of a workload there was. There are different niches, from social media marketing agencies, coaches, detox juice houses, to international student placement companies and influencers, and others. 

Think about that you could be the next person sharing your success story in my podcast while inspiring other people and providing them with the right directions🌍🍀

Reach out to me hello@anjakeca.com and let’s work together on growing your social media channels and agencies!❤️

Never miss a post!​

Subscribe To Our Newsletter

Get notified about new articles