Anja Keca

Zdravo svima! 🤗

Ja sam Anja Keca.

i želim vam toplu dobrodošlicu na moj sajt! Nadam se da ćete ovde pronaći inspiraciju i motivaciju da pospešite vaše živote u svakom aspektu, za koji smatrate da trenutno nije idealan.

Hajde prvo da vam se predstavim. Po zanimanju sam diplomirani nutricionista, sa specijalizacijom za nutricionizam u sportu. Pored toga, imam završene magistarske studije iz oblasti marketinga i menadžmenta. Septembra 2018. godine sam se preselila iz Beograda u Italiju da bih započela osnovne studije, potom sam bila student na razmeni u Irskoj, da bih nakon toga dobila praksu u toj oblasti u Nemačkoj i ostala tamo još naredne tri godine da živim i radim. Takodje sam imala priliku da provedem malo duži period u USA, i mogu vam reći da su ova iskustva učinila mojih poslednjih pet godina života magičnim, pogotovo u smislu odrastanja. Kada ste sami tamo negde u svetu, izloženi, u belom svetu, postajete skroz druga osoba, razvijate neverovatan set vrlina i sposobnosti koji vas opremaju za razne životne situacije.

Moje putovanje

započelo je ovako

Rad od kuće mi je omogućio da dosta putujem poslednjih pet godina, na čemu sam veoma zahvalna. Tokom tih putovanja uspostavila sam prelepa nova poznanstva, i upoznavajući druge ljude širom sveta, upoznala sam i sebe. Sport, zdrava ishrana, dizajn, i muzika su nešto što me čini srećnom i ispunjenom. Klavir je moj hobi koji trenutno pohadjam, i moje mirno mesto koje mi pomaže da se fokusiram na jednu stvar, i totalno razbistrim glavu. Veoma je važno da imate neki hobi, kako bi neki rekli čak i izduvni ventil, mesto gde se radujete da odete, deo dana koji jedva čekate, koji vas smiruje, balansira, i opušta.

Pored svih ovih edukacija, našla sam vremena da završim i edukaciju za dizajn enterijera, i pored moje želje da govorim pred ljudima i pomažem ljudima, takodje želim da i od prostorija stvaram domove. Korak po korak, kada verujete u sebe, sve dodje na svoje mesto, i krene da se ostvaruje. Zato i kažu da bi trebalo da pazimo šta želimo, jer može da nam se i ostvari. 😊

 

Na mom blogu i podcastu možete pročitati, videti, i čuti kako sam ja uspevala da održim balans u životu, uspostavim zdrave medjuljudske odnose, organizujem svoj život u svakom momentu, hranim se zdravo, i spojim svoj spoljašnji i unutrašnji svet. Učim vas svemu tome, kako da izbalansirate život, ostanete motivisani i disciplinovani, i rešite se toks.

i rešite se toksičnosti iz vašeg života. Jer svet je prelepo mesto, i mi smo tu da ga učinimo još lepšim. 🌍🍀

Pišite mi putem e-maila hello@anjakeca.com i hajde da zajedno pronađemo rešenje svakog problema, i razlog za osmeh i sreću u svemu. ❤️

Never miss a post!​

Subscribe To Our Newsletter

Get notified about new articles